Thêta werkt samen met Brightbull.nl

Schrijf je met 'Theta' gratis in bij Brightbull.nl en vind de baan die bij jou past

Herken jij dat? Je bent op zoek naar een stageplek, bijbaan, nieuwe job of opdracht in de regio Eindhoven en de vacaturebanken tonen je telkens vacatures uit de Randstad.... Leuk, die vacatures, maar niet geschikt voor jou.

Als student heb jij het druk; je studie combineren met een flexibele bijbaan, het vinden van een stageplaats die past bij je opleiding en interesses of op zoek naar die gave baan tijdens of na het afronden van je studie. BrightBull.nl biedt je hierbij de helpende hand en maakt van jouw zoektocht een fluitje van een cent.

BrightBull.nl focust zich puur op de arbeidsmarkt die zich rondom Eindhoven bevindt en is de plek waar werkgevers en kandidaten online met elkaar in contact komen.

Ga naar www.brightbull.nl, klik op 'plaats je CV' en vul alle gegevens in, eventueel met behulp van je LinkedIn-profiel. Let op: Vermeld bij 'motivatie' het woord 'Theta' en je inschrijving als lid van Thêta is voldaan! Je bent nu zichtbaar voor de meest diverse werkgevers uit regio Eindhoven.

Naar de website

Ook samenwerken met Thêta?

De grote verscheidenheid aan mogelijkheden die Thêta biedt voor de ontwikkeling van haar leden, biedt ook kansen voor ieder bedrijf. Wilt u met uw bedrijf in contact komen met ambitieuze, sportieve studenten? Dan gaan wij graag me u in gesprek en met u op zoek naar de geschikte samenwerking.

U kunt contact opnemen via samenwerken@esrtheta.nl of bellen naar +31 (0)6 40 37 24 70

Neem ook een kijkje op de [reguliere website] voor meer informatie.

Reguliere website